Forside
Nyheder
Program
Film
Muligheder
Om os
Bogcafé
Lokaleleje
Besøg os
Presse

 

 
Bogcafé - Århus Kunstbygning

 

boeger og latte

 

 

 


saras bibliotek

 

 

 

 

 

 

 

 


BOGCAFÈENTræk en time ud af kalenderen og fordyb dig i samtidskunst gennem tiden og de nyeste udgaver af internationale kunstmagasiner.

I vores bogcafé er der mulighed for at læse i relevante bøger, tidsskrifter og magasiner inden for samtidskunst, kultur, æstetik og beslægtede fagområder samt dagens aviser.
Vi fører desuden et udvalg af kunstpublikationer fra mindre danske forlag samt danske og udenlandske kunstnere.  Studerende får 10% rabat på bøger og tidsskrifter.

I caféen sælger vi hjemmebag, friskbrygget kaffe og te samt økologiske øl, vin og vand. I tilknytning til caféen har vi en dejlig gårdhave. Der er gratis trådløst netværk.

Se smileyrapportPROJEKTRUMMET 


Århus Kunstbygnings projektrum er placeret i åben forbindelse med caféen. I det unikke, lyse lokale afholdes musik- og litteraturarrangementer, debatter, foredrag og workshops. 

Det er muligt at leje projektrummet til egne kulturelle formål eller firmaarrangementer. Hør mere om priser, muligheder og faciliteter ved at kontakt vores koordinator, Katrine Hee, på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.